Recensies

 

Heb jij ooit een fotoshoot bij mij gehad en zou je graag je ervaringen willen delen met eventuele toekomstige klanten?  Dat zou ik uiteraard super fijn vinden! 

Je kan een recentie via mijn facebookpagina achterlaten of deze naar mij mailen. Vervolgens zal ik hem ook op deze pagina plaatsen en helpt dit mij in de toekomst hopelijk met nog meer leuke klanten! 


Ashley & Jazz

 

Lisa is onlangs foto’s komen maken van mij en mijn pony op het strand. Mijn pony is nogal druk en kan alles heel snel doen maar toch maakte Lisa elke keer precies op het goede moment de foto’s! Het was erg gezellig en er zijn hele mooie foto’s uitgekomen waar ik heel blij mee ben. Lisa is zeker een aanrader om vaker mee te gaan shooten wat wij ook zeker gaan doen!


Nikki, Zsolt, Noé & Kenai

 

Lisa maakt de allermooiste foto's en er is niet zo snel iets te gek. Ze begeleid je goed en het is altijd gezellig met haar! Ik vind het ook geweldig om haar groei te zien, en dat ze haar style ook mee laat groeien! Lekker zo doorgaan meid.

 


Fabiën & Meredith

 

Hele fijne ervaring gehad. Lisa neemt ruim de tijd voor je en geeft je een enorm fijne ervaring. Foto’s zijn ook enorm geweldige kwaliteit.

Zeker voor herhaling vatbaar!

 


Janaika, Ipriola, Duke & Saar

 

Lisa maakt altijd super mooie foto’s! Ze is geduldig met het paard en neemt er alle tijd voor. Ook komt ze altijd met ideeën wat mooi is voor de foto. Kortom echt een topper.

 


Michelle, Oilily & Noortje

 

Lisa vind ik een goede, professionele en fijne fotografe. Ze heeft veel ervaring met natuur- en paardenfotografie, en zie dit terug wanneer ze een fotoshoot doet. Zo heeft Lisa bijv. ideeën en inzicht hoe een paard het beste voor de lens kan staan, maar overlegd ook met de eigenaren en dwingt niks af. Daarnaast heeft Lisa veel geduld en straalt rust uit, precies wat nodig is bij een fotoshoot!


Maartje & Cas

 

Maakt super mooie foto's, is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Ik kan Lisa zeker aanraden!!


Lieke, Tjálkar & Flýtir

 

Laatst een shoot gehad met Lisa! De oorspronkelijke plannen die we hadden waren helaas niet meer mogelijk ivm overstromingen, maar dankzij Lisa haar creativiteit & flexibiliteit toch een heel nieuw plan kunnen maken. Uit dit plan zijn voor mij prachtfoto's gekomen met een extreme emotionele waarde.. Shoots met Lisa zijn zeker voor herhaling vatbaar en ik kan iedereen haar zeker aanraden!


Rating: 5 sterren
1 stem