NSPS keuring - Meerkerk & omstreken

Ik mocht dit jaar rond lopen als fotografe op de NSPS (Nederlands Shetland Pony Stamboek) keuring Meerkerk & omstreken. Vorig jaar zijn wij zelf met Oilily naar de keuring gegaan & dit jaar zouden wij eigenlijk met Ønske gaan, helaas had zij een flinke schuurplek vlak voor de keuring dus hebben wij besloten haar niet mee te nemen. Wie weet, volgend jaar week eens kans..

Lees meer »

#Booknerd

Ben ik een booknerd? Misschien wel een beetje.. Vooral vroeger las ik heel veel boeken, 2 weken vakantie? 10 boeken verder.. Ja ik las gerust een boek per dag, inmiddels is het niet meer zo 'erg' maar ik lees nog steeds graag.

Lees meer »

Horse Event 2022

Met nog anderhalve week te gaan tot Horse Event 2023 is het toch leuk om even terug te blikken op Horse Event 2022, want wat heb ik veel foto's gemaakt & mooie shows gezien, ik heb hier gelijk te weinig van gedeeld als je het mij vraagt..

Lees meer »

Valencia

Je broertje die heeft besloten om een tijd in Valencia te gaan wonen, zijn er nog meer redenen nodig om een tripje naar deze prachtige stad in Spanje te boeken?

Lees meer »

Bloggen...

Jaren heb ik geprobeerd een blog bij te houden, verschillende soorten ook.. Van een wat meer beauty gerichte blog in de tijd dat ik nog als schoonheidsspecialiste werkte, tot wat meer weekblogs of teksten 'avonturen' als je het zo kan noemen.. Die ik op Ameland mee maakte, toen ik daar woonde.

Lees meer »

Diploma in the pocket!

In 2020 begon ik  de opleiding fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam en 2 jaar lang heb ik naar gister toe gewerkt. Want gister was het dan eindelijk zo ver, mijn of nou ja... Onze expositie!

Lees meer »