#Booknerd

Gepubliceerd op 25 november 2023 om 07:00

Ben ik een booknerd? Misschien wel een beetje.. Vooral vroeger las ik heel veel boeken, 2 weken vakantie? 10 boeken verder.. Ja ik las gerust een boek per dag, inmiddels is het niet meer zo 'erg' maar ik lees nog steeds graag.

 

Thrillers, misdaad of af en toe een fantasyboek vind ik leuke genres om te lezen, gezondheid of psychologie vind ik erg leerzaam om te lezen, maar non-fictie paard gerelateerde boeken zijn momenteel denk ik mijn favoriet omdat dat een onderwerp ik waar ik altijd graag meer over leer.

 

Zelf vind ik het wel fijn om voordat ik een boek aanschaf hier even doorheen te kunnen bladeren, maar hoevaak bestellen we tegenwoordig wel niet iets online en soms heb je dan geluk als je een paar pagina's kan bekijken, maar meestal is dit niet het geval.. Dan is een goede review over een boek ook fijn, weten wat iemand anders vind van het boek nadat hij of zij het heeft gelezen.

 

Daarom lijkt het mij leuk om recensies te schrijven over de boeken die ik pas gelezen heb, nu aan het lezen ben of komende tijd ga lezen. Boeken tips zijn van harte welkom!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.