NSPS keuring - Meerkerk & omstreken

Gepubliceerd op 28 november 2023 om 07:00

Ik mocht dit jaar rond lopen als fotografe op de NSPS (Nederlands Shetland Pony Stamboek) keuring Meerkerk & omstreken. Vorig jaar zijn wij zelf met Oilily naar de keuring gegaan & dit jaar zouden wij eigenlijk met Ønske gaan, helaas had zij een flinke schuurplek vlak voor de keuring dus hebben wij besloten haar niet mee te nemen. Wie weet, volgend jaar week eens kans..

Maar het was wel fijn dat ik mij nu totaal kon focussen op het fotograferen van de (kampioens)pony's.

De sfeer was erg gezellig en het was goed weer.

De keuring fotograferen was voor mij iets totaal nieuws, maar ik vond het wel erg leuk om te zien. De tijd en energie die iedereen in zijn of haar passie steekt is zo mooi om te zien en werkt absoluut aanstekelijk. Vooral de jeugdige voorbrengers vond ik leuk om tussendoor te bekijken.

 

 

Heb jij wel eens meegedaan aan een keuring of ben je er wel eens geweest?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.