Horse Event 2023 - Youth

Gepubliceerd op 23 november 2023 om 21:30

Horse Event is inmiddels alweer 2 maanden voorbij, maar ik heb nog heel wat leuke foto's die ik maar al te graag met jullie wil delen!

 

 

Mijn favoriete show was denk ik de voltige show van Vaulting & Show Team de Heerevelden. Die heb ik dan ook beide dagen gezien & gefotografeerd!

Vooral dag één had ik veel op de 'planning' staan, qua shows die ik wilde zien. Voor dag twee had ik een paar aanvragen om foto's te maken tijdens shows, dus heb ik mijn dag daarop aangepast.

Het was deze twee dagen echt super warm, eerlijk? Misschien wel TE warm.. Maar voor mijn gevoel waren dingen wel goed geregeld. Zo zijn de dagen eerder begonnen, was de binnen piste maar tot 12 uur in gebruik (shows), waren er grote windmachines & gratis watertappunten. Wat ik kon zien op de stories van de mensen die een show hebben gegeven op Horse Event Youth is er ook voor de paarden extra goed gezorgd.

Deze shetlander race was ook TE schattig om naar te kijken! 

Nu ik deze foto's terug kijk, krijg ik echt zin om naar Horse Event 2024 te gaan.  Dus mocht Horse Event volgend jaar september weer zijn, ben ik absoluut van de partij!

 

 

Heb jij dit jaar een show gegeven op Horse Event Pro en mijn fotopagina nog niet ontvangen? Hij staat tot eind 2023 online, dus neem zeker even een kijkje! 

 

 

Horse Event 2023 Fotopagina: https://lisavandamphotography.pixieset.com/horseevent23/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.