Horse Event 2022

Gepubliceerd op 30 augustus 2023 om 22:00

Met nog anderhalve week te gaan tot Horse Event 2023 is het toch leuk om even terug te blikken op Horse Event 2022, want wat heb ik veel foto's gemaakt & mooie shows gezien, ik heb hier gelijk te weinig van gedeeld als je het mij vraagt..

 

In 2019 ben ik voor het allereerst naar Horse Event gegaan en sindsdien ben ik fan, helaas mochten we natuurlijk een tijdje niet, maar daarom moest ik er vorig jaar zeker weer bij zijn en hopelijk dit jaar ook weer!

 

Er zijn zoveel shows en er is voor ieder wat wils, helemaal nu ze het gesplitst hebben in een youth & pro evenement. Laat ik vorig jaar nou beide weekenden geweest zijn, beide dagen van het youth event en één dag van het pro event omdat dit (altijd) tegelijk valt met de keuring waar wij heen gaan met de pony's.

 

Jolanda Adelaar & haar Murgese hengst Carletto 

Jesse Drent & andorra, tijdens de afscheidsshow.

 

De drukst bezochte shows van dat jaar waren denk ik toch wel, zoals je al een beetje kan zien, bovenstaande shows, van Jolanda & Jesse, maar uiteraard ook  de show van Fenna, van hoefwijzer (kon ik amper zien door de drukte) en de show van Britt Dekker was vol geladen met mensen die haar wilde zien. Dag één besloot ik helaas te laat dat ik die show graag wilde zien, waardoor ik er niet meer bij kon, dus tip van mij: wil je zo'n show zien? Ga optijd aan de zijkant van de bak staan of op de tribune zitten!

 

Kay & Honey (showteam honey&beauty)

Macho (pretlander)

Megan &  Boots (Lavitana)

Kristy & Pancake (My little ponies)

Ieder jaar is er sowieso het rassendefilé, waar je veel rassen voorbij ziet komen. Maar ook tijdens de shows zie je veel verschillende rassen. Waar deze kleine, maar machtige shetlanders zeker niet onder mogen doen voor welk ander groot paard dan ook!

 

Geweldige shows als je wat meer kleur wilt zien, zijn die van showteam Honey & Beauty en My Little Ponies. Pretlander is er dit jaar helaas niet bij, maar had vorig jaar ook een erg leuke & kleurrijke show. Wil je wat meer vrijheidsdressuur zien is Lavitana natuurlijk zeker een optreden om niet te missen.

 

Lara (Vilaro) &  Tasha

Jaylinn, Betty & Lola

Daphne draaft door & Uria

Bianca Schoenmakers

Daantje & Leote, Gefeliciteerd met jullie kwalificatie voor het WK neckrope!

Arthur van Josh Clemens Stuntshowteam

Joyce de Vos (paardendingen) & Bo

Alizée Froment & Peter-Délice 

Fenna van Dam (hoefwijzer) & Moos

Er staan zeker wat mensen die je hierboven ziet, op mijn lijstje voor dit jaar! Ik ben heel benieuwd naar alle shows en heb er nu al zin in.

 

Ik ben heel benieuwd wie jij boven aan jouw lijstje hebt staan! Laat het vooral even achter in de reacties.

 

 

Liefs!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.