Kerstfoto's

Gepubliceerd op 25 december 2023 om 08:00

Fijne kerstdagen allemaal! Ik hoop uiteraard dat jullie deze vieren met familie, vrienden, geliefden of jullie favorieten viervoeters. De afgelopen maanden heb ik uiteraard wat leuke kerstshoots mogen doen. Vandaag is de ideale dag om deze nog even met jullie te delen voor we weer een heel jaar moeten wachten!

 

Ik heb dit jaar voor het eerst een bewerking gedaan met een sneeuweffect. Erg tof als je het mij vraagt.

De kransen die ik dit jaar gebruikt heb, heb ik zelf gemaakt. Wij hadden thuis altijd goud/bronzen ballen in de boom hangen, ik vind dit dan ook hele mooie (kerst)kleuren, daarom kon ik het natuurlijk niet laten hier een kerstballenkrans van te maken. Daarnaast zag ik deze schattige rood/roze ballen liggen die ik ook MOEST gebruiken voor een krans!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Incl. lichtjes & een afneembare strik.

Een idee dat ik voorbij zag komen en absoluut niet aan mij voorbij kon laten gaan waren deze glitters. Gelukkig heb ik heel veel glitters in huis liggen van de hoefijzers die ik maak, dus meegenomen naar mijn portfolio model die mijn idee wel zag zitten!

Tip van Flip: Zelf een krans maken? Zorg dat de ballen goed vast zitten als het hard waait.. Vooral bij een krans met alleen maar ballen...

 

Nu al jou plekje bemachtigen zodat je deze kans niet misloopt volgend jaar? Neem vrijblijvend contact op via de mail of whatsapp! Uiteraard eet ik eerst even mijn kerstdiner voor ik reageer!

 

Liefs,

Lisa

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.