Bloggen...

Gepubliceerd op 22 augustus 2023 om 15:37

Jaren heb ik geprobeerd een blog bij te houden, verschillende soorten ook.. Van een wat meer beauty gerichte blog in de tijd dat ik nog als schoonheidsspecialiste werkte, tot wat meer weekblogs of teksten 'avonturen' als je het zo kan noemen.. Die ik op Ameland mee maakte, toen ik daar woonde.

 

Ook op deze website is de pagina blog al erg lang te vinden, maar ik heb nooit echt de tijd genomen hier meer mee te doen.. Zonde, want ik vond het zelf erg leuk om mijn eerste en tot nu mijn enige blogpost te lezen over de expositie die we organiseerde na de fotografieopleiding aan de fotovakschool. Inmiddels ook alweer 1,5 jaar geleden...

 

Soms vliegt de tijd TE snel voorbij vind ik, juist daarom vind ik het leuk om dingen terug te kunnen lezen, maar dat is ook één van de redenen waarom ik graag fotografeer.. Om dingen terug te kunnen zien, de herinnering die er aan vast zit te herbeleven en dat is iets dat ik anderen ook wil geven.

 

Daarnaast heb ik onwijs veel leuke fotoshoots waar te weinig van gedeeld wordt, op mijn instagram zie je geregeld een foto van een shoot voorbij komen, maar meestal komen er meerdere leuke &  mooie foto's die ik heel graag deel uit één shoot. Hetzelfde geldt voor mijn portfolio, hier worden een paar foto's voor gebruikt, maar uiteraard niet alles.. Dus toch maar aan de slag met mijn blog, zodat ik veel meer met jullie kan delen!

 

Zo heb ik nog een halve blogpost klaar staan van Valencia & Horse Event vorig jaar. Jullie hebben er vast geen probleem mee als ik die een jaar (of langer) na dato nog met jullie deel, dus verwacht hier binnenkort zeker een nieuwe blogpost met vooral foto's en als ik zin heb nog een stukje tekst!

 

 

Liefs

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Maartje
een jaar geleden

Heel leuk om te lezen!! Kijk uit naar meeršŸ¤©