Diploma in the pocket!

Gepubliceerd op 6 februari 2022 om 17:00

In 2020 begon ik  de opleiding fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam en 2 jaar lang heb ik naar gister toe gewerkt. Want gister was het dan eindelijk zo ver, mijn of nou ja... Onze expositie!

Met zijn 8e hebben we een hele mooie expositie opgezet gister, op een onwijs toffe locatie. Thanks to corona was het tot het laatste moment nog wel spannend of het nou wel of niet door mocht gaan en met of zonder publiek, maar ik ben heel blij dat het door mocht gaan en er zelf aardig wat mensen mochten en konden komen kijken.

 

De start van het examen was rond 10.00 we begonnen uiteraard met het bespreken van iedereen zijn/haar werk. Met tussendoor nog even een gezellige lunch.

 

Halverwege de middag nadat  iedereen geweest was en de beoordelaars hun overleg gehad hadden kregen we de uitslag van het examen met onze cijfers. SURPRISE SURPRISE, iedereen is geslaagd! 

 

Ik heb mijn diploma gehaald met een 7 voor mijn portfolio boek & een 8 voor mijn expositie, gemiddeld een 7,5 dus. En in de punten die benoemd werden waarom het deze cijfers geworden zijn kan ik mij opzich redelijk vinden. Ik heb mijn werk in fotolijsten met glas laten zien en wist van te voren dat dit misschien een risico zou zijn tijdens de beoordeling.  Dit werd ook benoemd, dus heb ik vrede mee. En mijn portfolio was iets te uitgebreid, maar met alle mensen die later ons werk nog zouden komen bekijken wilde ik graag laten zien wat ik in huis heb naast alleen paarden en honden fotografie.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.