Foto producten

Een fotoshoot is natuurlijk al een super mooi en waardevol iets, het vastleggen van jullie connectie, het maken van een extra herinnering voor jullie. Maar ik wil je heel graag iets tastbaars geven na de fotoshoot.

 

Hieronder laat ik je de mogelijkheden zien en de producten die je bij de fotopakketten ontvangt.

 

 

Harmonica album

Met een harmonica album maak jij jouw meest liefdevolle en mooie momenten nog tastbaarder. Niet alleen tastbaar, maar ook geweldig leuk om neer te zetten in jouw huiskamer. Door de leuke speelse harmonica vorm, kun je hem perfect rechtop laten staan.

 

De harmonica albums bied ik in 3 versies aan: een vierkante versie van 8x8 cm & 12x12 cm, of een rechthoekige staande versie van 14x10 cm.

In samenspraak kiezen we een mooie bijpassende kleur en opdruk. Er kan gekozen worden uit een hoop leuke en diverse opdrukken.

Een harmonica album is handzaam en betaalbaar en daarom heel leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld aan opa en oma bij een gezinsshoot of newbornshoot.

 

Een andere toffe reden om een harmonica album aan te schaffen is als aandenken van jouw trouwdag. Geef bijvoorbeeld jouw ouders, opa en oma, getuigen of beste vrienden een album als aandenken!

 

Prijs per harmonica album: € 35,- exclusief verzendkosten.

Maak het helemaal af met een leuk opbergdoosje voor slechts € 5,- (zolang de voorraad strekt).

 

Triplex

Triplex is een geweldig product voor bijna elke fotoshoot. Een keurige drieluik als Fotolijst past eigenlijk in elk pakket.
Denk vooral aan NewBorn-, Boudoir-, Portret-, Communie-, Huisdieren- en Live Style fotoshoots!. Past in elke huiskamer en vergeet natuurlijk niet je eigen naam te vermelden op de omslag, denk aan uw Branding.

 

Prijs per Triplex: € 55,- exclusief verzendkosten.